Top Type

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS68

    Top Type Hidrolik Breaker LBS68

    Kontrol gampang sareng posisi gampang ngajantenkeun langkung gampang pikeun penggalian
    Tanpa sisi-beurat, ngirangan tong pegatna pahat
    Panjang-panjang total sareng beurat-beurat total
    Breakup hidrolik tipe luhur LBS gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain canggih, struktur saderhana, langkung sakedik

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS100

    Top Type Hidrolik Breaker LBS100

    Kontrol gampang sareng posisi gampang ngajantenkeun langkung gampang pikeun penggalian
    Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat
    Panjang-panjang total sareng beurat-beurat total
    LBS top type 100mm hidrolik breaker gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain canggih, struktur saderhana