Top Type Hidrolik Breaker LBS100

Pedaran pondok:

Kontrol gampang sareng posisi gampang ngajantenkeun langkung gampang pikeun penggalian
Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat
Panjang-panjang total sareng beurat-beurat total
LBS top type 100mm hidrolik breaker gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain canggih, struktur saderhana


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

LBS68

Panyawat Hidrolik Tipe Top

Fitur
• Kontrol gampil sareng posisi-gampang ngajantenkeun langkung seueur ngorondang
• Tanpa sisi-beurat, desain open-bracket nangtung ngirangan tingkat malapetaka tina pahat
• Panjang-panjang total sareng beurat total beurat
Breakup hidrolik tipe luhur LBS gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain anu maju, struktur saderhana, langkung seueur komponén sareng pangropéa anu langkung gampang.

Kauntungan produk:

Kami milih bahan anu pangsaéna: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

• Anjog téknologi perlakuan panas. Kami ngagaduhan bengkel pangobatan panas urang nyalira sareng perlakuan panas 10 taun

• Kami gaduh insinyur tingkat munggaran, sareng kaseueuran padamel urang gaduh pangalaman langkung ti 5 taun

Perkenalan Perusahaan

Huaian Shengda Mesin didirikan dina 2009, parusahaan urang nyertakeun daérah 30000. Kami utamina aktipitas R&D, manufaktur sareng penjualan pemecah hidrolik. Kalayan pangalaman anu réa sareng anggota staf anu rajin sareng rajin, urang tiasa minuhan sagala rupa sarat tina tipena béda konsumén. Kami ngadaptarkeun mérek sorangan "LBS". Produk LBS Brand ngagaduhan kaunggulan pangropéa anu handap, umur kerja anu panjang, sareng fitur inovatif. Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan urang teras dipeunteun pemasok anu dipercaya kualitas luhur ku SANY, XCMG sareng seueur perusahaan excavator anu terkenal.

Paking sareng pangiriman
NgepakPaket ékspor standar.Hiji unit kana kantong panyimpenan vakum, teras kana kotak poli-kai. Unggal bungkus kalebet asesoris ieu: dua pahat, dua selang, hiji sét N2 botol sareng alat pangukur tekanan, hiji sét kit segel cadang, hiji kotak alat kalayan alat perawatan anu diperyogikeun sareng manual operasi ogé.
Lapang Lumaku
Pertambangan ------------ Pertambangan, Putus kadua kalina
Metalurgi ------- Ngabersihan slag, Pembongkaran tungku sareng pondasi
Jalan ------------- Ngalereskeun, Ngabobol, damel Yayasan
Railway ---------- Tunneling, Pembongkaran sasak
Konstruksi ---- Pembongkaran gedong sareng beton bertulang
Ngalereskeun kapal - Ngabersihan kerang sareng karat tina lambung
Batur ----------- Ngarecah leutak beku

Pedaran:

Tempat Asalna Jiangsu, Cina (Daratan)
Ngaran mérek LBS
Jumlah Modél LBS100
Jenis Panyimpenan Hidrolik Tipe Top
Ngaran mérek LBS
Warna Paménta Konéng atanapi Palanggan
Aplikasi Tambang, Kuari, sareng Konstruksi
Jaminan 12 bulan
Diaméter alat 100 mm
Piston waja paduan kualitas luhur
Sertipikat CE
CQC ISO9001: 2015

Parameter Téknis

Barang

Unit

LBS100

Beurat total

kg

479

Tekanan minyak operasi

palang

147 ~ 166

Aliran minyak anu diperyogikeun

1 / mnt

85 ~ 100

Frékuénsi pangaruh

bpm

350 ~ 700

Total panjangna

mm

1994

Diaméter alat

mm

100

Beurat operator

ton

10 ~ 15

Volume ember

0.4 ~ 0.6

 

Tanya Jawab

Q: Naha anjeun pabrik?

A: Leres, pabrik kami didirikan dina 2009.

 

Q: Naha anjeun yakin produk anjeun bakal cocog sareng excavator kuring?

A: Peralatan kami cocog pikeun kaseueuran excavator. Téjokeun kami modél excavator anjeun, kami bakal mastikeun solusina.

 

Q: Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun desain konsumén '?

A: Pasti, jasa OEM / ODM sayogi. Kami produsén profésional.

 

Q: Kumaha upami waktos pangiriman?

A: 5-25 dinten damel saatos pamayaran.

 

Q: Kumaha upami bungkusan na?

A: Peralatan kami dibungkus ku pilem manteng, dipak ku palét atanapi kasus polywood; atanapi sakumaha dipénta.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami