Jenis Slienced

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS100

    Jempe Tipe Hidrolik Breaker LBS100

    Téknologi noise low
    Desain panganyarna, anti geter piring
    Struktur katutup, panyalindungan anu saé pikeun awak utama
    Breakst tipe LBS didiamkeun nganggo sistem sirkuit minyak anu maju, ngirangan kirang konsumsi minyak, pangaturan anu merenah sareng efisiensi damel anu luhur. Alat-alatna ogé fitur canggih d

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS140

    Dihijikeun Tipe Hidrolik Breaker LBS140

    Téknologi noise low
    Desain panganyarna, anti geter piring
    Struktur katutup, panyalindungan anu saé pikeun awak utama
    Breakst tipe LBS didiamkeun nganggo sistem sirkuit minyak anu maju, ngirangan kirang konsumsi minyak, pangaturan anu merenah sareng efisiensi damel anu luhur. Alat-alatna ogé fitur canggih d

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS85

    Dihijikeun Tipe Hidrolik Breaker LBS85

    Téknologi noise low
    Desain panganyarna, anti geter piring
    Struktur katutup, panyalindungan anu saé pikeun awak utama
    Breakst tipe LBS didiamkeun nganggo sistem sirkuit minyak anu maju, ngirangan kirang konsumsi minyak, pangaturan anu merenah sareng efisiensi damel anu luhur. Alat-alatna ogé fitur canggih d