Sisi Tipe Hidrolik Breaker1 LBS75

Pedaran pondok:

Merenah dibawa sareng disimpen
Kinerja anu luhung
Pangropéa gancang sareng saderhana
LBS sisi tipe breaker hidrolik gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain anu maju, struktur saderhana, pangsaeutikna komponén sareng perawatan anu gampang.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

LBS135

Breaker Hidrolik Tipe Sisi

Fitur:

• genah dibawa sareng disimpen

• panjangna Breakers 'sakabéh diréduksi

• Langkung merenah pikeun pahat ngalih ka tukang

• Kinerja anu luhung

• Pangropéa gancang sareng saderhana

LBS sisi tipe breaker hidrolik gaduh mogok anu langkung kuat, sadaya alat gaduh desain anu maju, struktur saderhana, pangsaeutikna komponén sareng perawatan anu gampang.

LBS Hidrolik breaker Fitur

1. Ngaronjatkeun reliabiliti sareng daya tahan

2. Énergi épéktip ningkat sareng kamampuan pegatna anu langkung kuat

3. Pangropéa anu saderhana sareng murah

4. Minuhan sarat téknis konsumén

5. Anyar-desain casing, penampilan anu langkung saé

6. Cocog sareng operator tina sababaraha jinis

Kauntungannana pabrik:

1. Panilitian mandiri-pilari pikeun kalolobaan suku cadang.

2. Gaduh produksi sareng alat pamariksaan anu paling canggih, waktos pangiriman anu pondok

3. prosedur ketat pengawasan kualitas, nguji unggal produk sateuacan kiriman

4. Sistem kontrol kualitas lengkep, ISO9001: 2015

5.Produk minuhan standar Éropa, kalayan sertipikat CE.

6. Mangsa Garansi sataun. Kami janji dina waleran jam sareng dua puluh opat jam pikeun direngsekeun. Upami diperlukeun, kami ngirim tanaga téknis pikeun méréskeun masalah.

Kauntungan produk:

1. Urang milih bahan anu pangsaéna: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

2.Ngarah téknologi perlakuan panas. Kami ngagaduhan bengkel pangobatan panas urang nyalira sareng perlakuan panas 10 taun

3. Kami gaduh insinyur tingkat munggaran, sareng kaseueuran padamel urang gaduh pangalaman langkung ti 5 taun

Perkenalan Perusahaan

Huaian Shengda Mesin didirikan dina 2009, parusahaan urang nyertakeun daérah 30000. Kami utamina aktipitas R&D, manufaktur sareng penjualan pemecah hidrolik. Kalayan pangalaman anu réa sareng anggota staf anu rajin sareng rajin, urang tiasa minuhan sagala rupa sarat tina tipena béda konsumén. Kami ngadaptarkeun mérek sorangan "LBS". Produk LBS Brand ngagaduhan kaunggulan pangropéa anu handap, umur kerja anu panjang, sareng fitur inovatif. Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan urang teras dipeunteun pemasok anu dipercaya kualitas luhur ku SANY, XCMG sareng seueur perusahaan excavator anu terkenal.

Pedaran:

Tempat Asalna Jiangsu, Cina (Daratan)
Ngaran mérek LBS
Jumlah Modél LBS75
Jenis Breakers Hidrolik Tipe Sisi
Ngaran mérek LBS
Warna Paménta Konéng atanapi Palanggan
Aplikasi Tambang, Kuari, sareng Konstruksi
Jaminan 12 bulan
Diaméter alat 75 mm
Piston waja paduan kualitas luhur
Sertipikat CE
CQC ISO9001: 2015

Parameter Téknis

Barang

Unit

LBS75

Beurat total

kg

355

Tekanan minyak operasi

palang

95 ~ 130

Aliran minyak anu diperyogikeun

1 / mnt

40 ~ 80

Frékuénsi pangaruh

bpm

450 ~ 950

Total panjangna

mm

1480

Diaméter alat

mm

75

Beurat operator

ton

5.0 ~ 9.0

Volume ember

0,2 ~ 0,35

Paking sareng pangiriman

NgepakPaket ékspor standar. Hiji unit kana kantong panyimpenan vakum, teras kana kotak poli-kai. Unggal pakét kalebet asesoris ieu: dua pahat, dua selang, hiji sét botol N2 sareng alat pangukur tekanan, hiji sét kit segel cadang, hiji kotak alat kalayan alat perawatan anu diperyogikeun sareng manual operasi ogé.

Tanya Jawab

 

Q: Naha anjeun pabrik?

A: Leres, pabrik kami didirikan dina 2009.

 

Q: Naha anjeun yakin produk anjeun bakal cocog sareng excavator kuring?

A: Peralatan kami cocog pikeun kaseueuran excavator. Téjokeun kami modél excavator anjeun, kami bakal mastikeun solusina.

 

Q: Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun desain konsumén '?

A: Pasti, jasa OEM / ODM sayogi. Kami produsén profésional.

 

Q: Kumaha upami waktos pangiriman?

A: 5-25 dinten damel saatos pamayaran.

 

Q: Kumaha upami bungkusan na?

A: Peralatan kami dibungkus ku pilem manteng, dipak ku palét atanapi kasus polywood; atanapi sakumaha dipénta.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami