Dihijikeun Tipe Hidrolik Breaker LBS140

Pedaran pondok:

Téknologi noise low
Desain panganyarna, anti geter piring
Struktur katutup, panyalindungan anu saé pikeun awak utama
Breakst tipe LBS didiamkeun nganggo sistem sirkuit minyak anu maju, ngirangan kirang konsumsi minyak, pangaturan anu merenah sareng efisiensi damel anu luhur. Alat-alatna ogé fitur canggih d


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

LBS140
Jempe Jenis Hidrolik Pecah (Tipe Box)

 

Fitur:

• téknologi noise Low
• Desain panganyarna, anti geter piring
• Struktur katutup, panyalindungan anu saé pikeun awak utama

Breakst tipe LBS didiamkeun nganggo sistem sirkuit minyak anu maju, ngirangan kirang konsumsi minyak, pangaturan anu merenah sareng efisiensi damel anu luhur. Sakabéh peralatan ogé ngagaduhan desain canggih, struktur saderhana, langkung sakedik komponén, tingkat kasulitan rendah sareng gampang dirawat.

 

Kauntungan produk:

Kami milih bahan anu pangsaéna: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

• Anjog téknologi perlakuan panas. Kami ngagaduhan bengkel pangobatan panas urang nyalira sareng perlakuan panas 10 taun

• Kami gaduh insinyur tingkat munggaran, sareng kaseueuran padamel urang gaduh pangalaman langkung ti 5 taun

 

Inpormasi Singkat Perusahaan

Ti saprak 2009
Sértipikat ISO & CE
Alat-alat impor ti Jepang sareng Korea
Insinyur sareng padamel anu ngalaman
Pamariksaan ketat pikeun mastikeun stabilitas produk

 

Perkenalan Perusahaan

Huaian Shengda Mesin didirikan dina 2009, parusahaan urang nyertakeun daérah 30000. Kami utamina aktipitas R&D, manufaktur sareng penjualan pemecah hidrolik. Kalayan pangalaman anu réa sareng anggota staf anu rajin sareng rajin, urang tiasa minuhan sagala rupa sarat tina tipena béda konsumén. Kami ngadaptarkeun mérek sorangan "LBS". Produk LBS Brand ngagaduhan kaunggulan pangropéa anu handap, umur kerja anu panjang, sareng fitur inovatif. Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan urang teras dipeunteun pemasok anu dipercaya kualitas luhur ku SANY, XCMG sareng seueur perusahaan excavator anu terkenal.

 

Pedaran:

Tempat Asalna Jiangsu, Cina (Daratan)
Ngaran mérek LBS
Jumlah Modél LBS140
Jenis Breakers Hidrolik Tipe Box
Ngaran mérek LBS
Warna Paménta Konéng atanapi Palanggan
Aplikasi Tambang, Kuari, sareng Konstruksi
Jaminan 12 bulan
Diaméter alat 140 mm
Piston waja paduan kualitas luhur
Sertipikat CE
CQC ISO9001: 2015

Parameter Téknis

Barang

Unit

LBS140

Beurat total

kg

1750

Tekanan minyak operasi

palang

160 ~ 180

Aliran minyak anu diperyogikeun

1 / mnt

120 ~ 150

Frékuénsi pangaruh

bpm

320 ~ 660

Total panjangna

mm

2366

Diaméter alat

mm

140

Beurat operator

ton

20.0 ~ 32.0

Volume ember

0.8 ~ 1.1

Paking sareng pangiriman

NgepakPaket ékspor standar. Hiji unit kana kantong panyimpenan vakum, teras kana kotak poli-kai. Unggal pakét kalebet asesoris ieu: dua pahat, dua selang, hiji sét botol N2 sareng alat pangukur tekanan, hiji sét kit segel cadang, hiji kotak alat kalayan alat perawatan anu diperyogikeun sareng manual operasi ogé.

 

Tanya Jawab

Q: Naha anjeun pabrik?

A: Leres, pabrik kami didirikan dina 2009.

 

Q: Naha anjeun yakin produk anjeun bakal cocog sareng excavator kuring?

A: Peralatan kami cocog pikeun kaseueuran excavator. Téjokeun kami modél excavator anjeun, kami bakal mastikeun solusina.

 

Q: Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun desain konsumén '?

A: Pasti, jasa OEM / ODM sayogi. Kami produsén profésional.

 

Q: Kumaha upami waktos pangiriman?

A: 5-25 dinten damel saatos pamayaran.

 

Q: Kumaha upami bungkusan na?

A: Peralatan kami dibungkus ku pilem manteng, dipak ku palét atanapi kasus polywood; atanapi sakumaha dipénta.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami