Tentang Kami

sfadsfsd

Perusahaan perenahna di Kacamatan Huai'an, Kota Huai'an, kalayan luas bangunan langkung ti 60.000 méter pasagi sareng 6 pabrik modéren ageung. Perusahaan parantos ngenalkeun puluhan kelas pusat mesin skala nangtung, horisontal sareng gantry kelas munggaran ti pabrik terkenal internasional sapertos Doosan, Japan Sun Industrial Machines Co., Ltd. Kami ogé ngagaduhan langkung ti 200 sét macem-macem alat mesin CNC sareng alat-alat khusus. Éta parantos ngadegkeun pusat uji coba kelas munggaran sareng laboratorium sapertos CMM. Mitra jangka panjang perusahaan dina palu hidrolik excavator kalebet Industri Sany Heavy, XCMG, SDLG sareng raksasa industri mesin konstruksi sanés. 

Jaringan penjualan produk perusahaan kalebet 28 propinsi sareng daérah di Cina. Perusahaan parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001: 2016, EU CE.
Perusahaan ngagaduhan insinyur senior, calon doktor anu ngagaduhan bakat berteknologi luhur, ngawangun tim panilitian sareng pamekaran inovasi mandiri. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 30 patén. Éta parantos janten perusahaan terkemuka bagian inti sareng pemecah hidrolik calakan kalayan jumlah ageung, kualitas luhur sareng eusi berteknologi tinggi di industri.

Produksi
Bahan baku- Pertambangan- Ngolah- Pangobatan Panas- Ngagiling- Ngumpulkeun- Nguji- Ngalukis- Ngepak

fdsgfdgf

Kontrol Kualitas

Kami milih bahan baku bermutu tinggi, sareng nganggo CMM skala ageung pikeun ngalaksanakeun pamariksaan sadaya-inti dina komponén inti sapertos silinder sareng piston pikeun mastikeun kasabaran bentuk sareng posisi sareng kualitas perakitan

gfhgf (2)
gfhgf (1)
dfsg

Sértipikasi& klien

Perusahaan parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001: 2016, EU CE. Mitra jangka panjang perusahaan dina palu hidrolik excavator kalebet industri Sany Heavy, XCMG, SDLG sareng raksasa industri mesin konstruksi sanés.

dfgsdafd (1)
hgfdghg
fhggfhgf
hgjfh
fghdgh
dfghg
a3a992f6
afdsfkdsjh
dsafdfssd